Dans är ett horisontellt uttyck för ett vågrätt begär

Så här vill jag beskriva min helg: torsdag, fredag och lördag dansa dansa dansa för 300 spänn spänn spänn och det var det värt värt värt! Nu menar jag inte att jag har rört mig rytmiskt på krogen, nej riktig dans, styrdans & bugg du vet. Det finns inget härligare än att svänga sina lurviga till dansbandsmusik.
Annars gillar jag att sticka och lösa korsord.

 

Under and in
Yohanna


Vi sitter alla i samma båt

Om jag fick bestämma, då skulle jag ha en vän med en båt. Ja, tänk så behändigt att slippa bekosta och ta hand om skutan. Man kan äta kakan och ändå ha den kvar, lyxigt! Det vore den perfekta lösningen för en fattigt student utan pengar och sjökunskaper.
Man borde egentligen börja selektera sina vänner bättre, så man har vad man behöver menar jag. Jag skulle kunna byta Lillan mot någon med en sjöfarkost tillexempel.

"Det var en båt som sa till en annan
vad du var stilig, vi borde borda varann,
gjorda för varann, köla lite grann,
som bara båtar kan.

Andra båten sa, klart att jag vill vara
med och kryssa, kyssa din stiliga för;
i en långsam slör, vi varann förför,
som bara båtar gör."

Under and in
Yohanna

Obesvarad kärlek

Idag fick jag en stalker, jippie och grattis till mig.. Vem söker upp numret till en främmande människa? Jo, min stalker! Ingen välmående individ gör det, så är det bara. Stabila och socialt anpassade homo sapiens frågar efter det! Jag har ingen lust att jiddra vidare om det här nu, men jag hoppas för tusan att det bara är en stalker de light! Om inte, måste jag byta nummer och det känns irritersamt..

Ps Kan man heta Fisnik? Ds

Under and in
Yohanna

Vit, frisk och älskad av min mor

"Jag är inte rasist, jag är pianist! Jag trycker ner svarta och vita."

Under and in
Yohanna

Att-göra-listan

  • Ha patent på något - Vilket kommer resultera i att jag kan leva på inkomsterna hela mitt liv.
  • Få en seriefigur uppkallad efter mig - Det skulle vara enormt betydelsefullt för mig att vara en förebild för barn.
  • Bli diktator - Ja, det har alltid varit min stora dröm. Jag har ofta lekt med tanken att få bestämma över andra, utöver mina vänner. Jag ska göra världen hård men rättvis!
  • Bli skjuten - Sist men inte minst vill jag bli skjuten, ja du läste rätt. Det vill jag helt enkelt bli för upplevelsens skull. Självklart kommer jag att överleva.
Under and in
Yohanna

Låten om tuttar och fula fiskar

En naturmänniska som jag är, mitt binamn är Moder jord, lät jag mig sköljas med på en fisketur. Mina trofasta anhängare och följeslagare var Lillan och lillebror, vilket aldig bådar gott.
Det gjorde det inte heller, då vi misslyckades totalt med ändamålet. Vi blev inte en enda fisk rikare,
eller som vi fiskare brukar säga: "de var inte på hugget." Hehe..
Sicken tur att vi både hade välsmakande fika och en god dialog som kompenserade upp detta bakslag.
Jo nu grubblar ni otvivelaktigt på var de skakiga behagen kommer in i bilden, det ska jag för er förtälja. "Alla vill ta på dem, va på dem, bara vara nära dem, det är tuttar! Alla gillar tuttar, allt från små bebisar till gamla gubbar." Jag tackar för mig och hänvisar er till Gudde&Atle-Låten om tuttar.

Under and in
Yohanna

En trappa som går upp, går också ner

Det händer inte så mycket i mitt liv, därav finns det inget att skriva. Mina tankegångar tycks inte fungera särskilt bra heller, för den delen. Varför klaffar jag inte? Jag brukar annars vara en mycket fantasifull människa med många ideér och planer.
Icke sa nicke, när jag har all tid i världen att skriva i min undernärda blogg, nej då har mitt hjärnkontor gått i konkurs. 
Äh nu avmarscherar jag, adjö.
Ta ditt plockepinn och försvinn!

Under and in
Yohanna

Ynkryggar

När jag slog på tvn för att kolla på Michael Jacksons minnesceremoni förebådade jag frustration omedelbart, då två krakar började kraxa.
Kommentatorerna slaktade stämningen totalt! 
Sänd en textad repris för den minoritet som inte kan engelska istället!

Trots dessa svenska jubelidioter hoppas jag att du vet att du har min kärlek och respekt.
Nu när du har landat på ditt mjuka moln i himlen så kan du väl skriva en låt till mig, Yohanna? Jag menar, nu har du all tid i världen att ägna dig åt saker du inte hunnit med.
Vila i frid, kungen av pop.

 

Under and in
Yohanna


Appellerar till min nation

Jag stod och sopade uteserveringen på jobbet häromdagen. Tanken som slog mig då, var inte varför folk slänger skräp på marken, som om vårt runda klot vore en enda stor soptunna, nej nej. Min tanke var, varför människor som nu slänger sitt bråte på vår bas inte kan knövla ihop det, så det inte flyger iväg när jag sopar. Hur svårt kan det vara?
Därför vädjar jag till er, kära medborgare, släng gärna ert avskräde på jordytan men pressa för fan ihop det innan!

Under and in
Yohanna

Hör och häpna girls

Härnösand
 "Nu har det hänt; en 13-årig flicka tog sig in i en 75-årig mans lägenhet och försökte förföra honom. Mannen ropade på hjälp och till sist kom socialtjänsten och avlägsnade flickan. - Flickan har gjort sexuella närmanden på 75-åringen som bor i eget boende. Det borde inte vara så svårt att säkerställa flickans identitet och då får vi se vart det här leder någonstans, säger förundersökningsledaren, Ulrika Blyberg."

Under and in
Yohanna

Trollpacka

Till att börja med vill jag ursäkta min frånvaro, jag softar och tjänar pengar. Egentligen vet jag inte varför jag säger att jag softar, för det gör jag verkligen inte, jag sliter! Fast det låter häftigt, eller hur?

När jag knegade idag kom det in en purken kvinna. Jag orkar inte dra hela historien, men denna kvinna måste ha varit helt övertygad om att jag var synsk. Det fanns ingen tvivel i henne att jag skulle veta precis vad hon ville ha utan att hon ens hade öppnat munnen. Av vilken anledning skulle hon flippa, för det gjorde hon vill jag lova, för att jag inte kände till hennes behov?
Det äckliga, avskyvärda, frånstötande, kväljande, motbjudande, vedervärdiga, vidriga, huvudlösa, nötaktiga, onskefulla , dåraktiga och befängda är att jag inte får gå bärsärkagång, likt ett vilddjur. Nej det är inte godtagbart, icke! Spotta på mig du, det gör inget..

 

Under and in
Yohanna


RSS 2.0